Salama ja Proffa ovat liittyneet perheeseen adoption kautta. Yhteistä taivalta on nyt jo vuosia takana, mutta silti muistan ensi kohtaamisemme kuin eilisen päivän. Sitä päivää olikin odotettu...vuosia. Ja sitten äkkiä tyhjässä sylissä oli lapsia kaksin kappalein. Voi sitä onnea ja ihmetystä! Kun pienokaiset nukahtivat, Nalleäiti ja Nalleisi vain istuivat ihmettelemässä, että "tässäkö ne pikkuiset nyt sitten ovat".

Meidän nallenpoikaset ovat niin omansasorttisia! Salama on salamannopea. Hänellä on vilkas mielikuvitus ja ehtymätön varasto ideoita. Salama on myös äkkipikainen ja leimahtelee milloin mistäkin. Salamalla on kuitenkin rauhallinen ja helläkin puolensa. Hän on erittäin kärsivällinen pienempien kanssa. Nyytiä hän jaksaisi hoivata ja leikittää loputtomiin.

Proffa on meidän hajamielinen professori. Häntä kiinnostaa, miten kaikki toimii ja mistä mikäkin johtuu. Mutta hän myös unohtaa itsensä hajamielisten professoreitten tapaan. Tavarat ja vaatteet ovat aina hukassa - onneksi lapsi itse on tallessa! Proffalla on myös sporttinen puolensa. Hänestä tulee kuulemma seuraava Lionel Messi. Pikajuoksijan ominaisuuksiakin löytyy!

Salama ja Proffa ovat veljekset niin hyvässä kuin pahassakin. He ovat kuin yö ja päivä ja juuri siksi täydentävät toisiaan mainosti. Erilaisuus on siunaus ja kirous. Joinain päivinä herrat taistelevat tulisesti ja toisen erilaisuus ärsyttää maailman eniten. Toisena päivänä taas molemmat nauttivat siitä, että ovat omansasorttisia, eikä onneksi tarviikaan tykätä kaikesta samasta.